Sinu ostukorv

0

Liha ja sisäelimet

Postitas Peeter Lillestik


Pelkän lihan syöttäminen lemmikilleen ei tee ruokavaliosta tarpeeksi monipuolista, eikä täytä kaikkia lemmikin ravintotarpeita. Siksi sisäelinten lisääminen ruokavalioon on tarpeellista, sillä ne sisältävät vitamiineja ja hivenaineita hieman eri suhteissa verrattuna toisiinsa sekä pelkkään luustolihakseen. Näin omistajan on helpompi ehkäistä ravintoainepuutosten kehittymistä lemmikilleen ja mahdollistaa monipuolisen lihapitoisen ravinnon tarjoaminen.

Hyvänä esimerkkinä tärkeistä sisäelimistä toimii maksa. Monelle on varmasti tuttua, että se on olennainen osa lihansyöjän ruokavaliota A-vitamiinitarpeen täyttäjänä. Maksa sisältää myös runsaasti kuparia, jonka saanti on mahdollista turvata maksaa tarjoamalla. Lisäksi maksassa on runsaasti B-vitamiineja, kuten B2-, B5-, B6- ja B12-vitamiinia. Best Barfilta löytyy pakastekuivattuna niin lampaan, kanan kuin porsaankin maksaa.

Munuainen on ylivoimainen seleeninlähde lihansyöjän ruokavaliossa ja sisältää myös runsaasti rautaa. Lisäksi siinä on B-vitamiineista eniten B2- ja B5-vitamiinia sekä biotiinia. Keuhkot ovat hyvä raudan ja magnesiumin lähde. Sydän taas tarjoaa ruokavalioon rautaa, tauriinia ja B3-vitamiinia. Best Barfin valikoimista löytyy niin lampaan sisäelinseosta kuin erikseenkin lampaan keuhkoa, sydäntä ja munuaista.

Muistathan siis monipuolistaa lemmikkisi ruokavaliota lisäämällä lihan sekaan myös sisäelimiä. Ne paitsi maistuvat herkullisilta, ovat myös erityisen ravintorikasta ruokaa!

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods