Ostoskorisi

0

Meistä

15 vuotta sitten pidin silloista kultaista noutajaani vanhuksena, koira oli 9 vuotias. Halusin taata seniorille parhaan mahdollisen eläkeiän ja perehdyttyäni koirien ruokavalioon tarkemmin, vaihdoin kuivanappulat raakaruokaan. Kun ruokavalio muuttui niin muuttui myös koirani: turvotus poistui, koira laihtui ja virkistyi. 9-vuotias kultainen noutaja ei ollutkaan mikään vanhus!

Laumamme sai lisäystä 7 vuotta sitten, kun Malagan moottoritien varrelta löytyi Kössi. Yhteinen taipaleemme alkoi vain muutama viikko löytymisen jälkeen kun pentu saapui luokseni Suomeen. Hyvin nopeasti kävi selväksi, että Kössi oli poikkeuksellinen luonnonlahjakkuus nenän käytössä.

Käyttämäni koulutusmenetelmä on operantti ehdollistaminen joka perustuu useille toistoille. Jokaisesta onnistuneesta suorituksesta koira palkitaan ruoalla ja/tai makupaloilla. Koulutuspäivän aikana koira saattaa syödä päivittäisen ateriansa verran palkkana. Palkkion merkitys on hyvin tärkeää - mitä paremman palkkion koira saa, sitä suuremmaksi sen motivaatio kasvaa. Jos palkka ei ole tarpeeksi motivoiva, ei koira halua tehdä, eikä oppia.

En olisi halunnut tarjota koirilleni epämääräistä massaa jonka sisällöstä minulla ei ole varmuutta. Käyttämäni nappulat ym. teolliset makupalatuotteet myös aiheuttivat koirilleni löysävatsaisuutta, ilmavaivoja,'töhniviä' korvia yms. Markkinoilla ei kuitenkaan ollut tarjolla makupaloja jotka olisivat “puhtaita” ja luonnonmukaisia, tukisivat koirani normaalia ruokavaliota eli raakaruokavaliota. Halusin kuitenkin tarjota koirilleni ainoastaan parasta mahdollista palkkaa motivoidakseni niitä parhaisiin mahdollisiin suorituksiin. Näin syntyi ajatus pakastekuivatuista snackseista!

Näin ajatus pakastekuivatuista raakaruoka välipaloista ja Best Barf syntyi! Nykyään minun hajukoirani saavat puhdasta, ravitsevaa ja maukasta raakaruokaa palkkioksi hyvin tehdystä työstä ja motivaatio pysyy korkealla koko työpäivän ajan!

kössi ja susanna

Hyvillä Toiveilla,

Susanna Paavilainen, Perustaja

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods