Your Cart

0

Kestävä kehitys

Me Best Barfilla haluamme olla täysin läpinäkyviä asiakkaillemme. Kestävä kehitys on yksi keskeisistä arvoistamme, johon uskomme ja haluamme olla mukana kehityksessä.

Ympäristöystävällinen ja kestäväpakkaus

Kaikki tuotteemme on pakattu yksinkertaisiin, valkaisemattomiin, pienen ekologisen jalanjäljen  jättäviin kartonkipaperipusseihin ja -laatikoihin. Lisäksi suurin osa tuotteistamme pakataan vasta, kun olemme saaneet tilauksen. Tuotteita on myös mahdollista tilata irtotavarana ja suuremmissa pakkauksissa, vähentääksemme jätteitä. Nämä pienet teot tuotantoketjussamme auttavat vähentämään vaikutuksia ympäristöön.

Panoksemme energian säästämisessä

Säästämme nykyaikaisen pakastekuivatustekniikan avulla huomattavan määrän energiaa, koska raakaruokaamme ei tarvitse säilyttää kylmäketjussa. Pakastekuivaamisella tarkoitetaan kaiken veden ja kosteuden poistamista raa'asta ruuasta sublimaatiotekniikan avulla tyhjiöympäristössä. Tämä prosessi säilyttää yli 90% kaikista tarvittavista makro- ja mikroravinteista, mikä tekee siitä paljon paremman kuin muut kuivaus- tai säilöntätekniikat. Kaiken lisäksi lopputulos - ravinnerikas raakavälipala on paljon energiatehokkaampi, koska sitä ei tarvitse säilyttää pakastimessa ennen kuin se käytetään.

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods